dimarts, 23 de gener del 2018

SIGNATURA DELS ESTATUTS DE LA FEDERACIÓ EN EL MUSEU DE LA FESTA


Just darrere de l'Assemblea General que es va realitzar al teatre d'Algemesí, tota l'acció es va dirigir cap al Museu de la Festa d'Algemesí, en la que serà la seu de la federació coordinadora. 




Allí ens esperaven una sèrie d'actes assemblearis i protocol·laris als quals van assistir multitud de personalitats, entre ells: el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; el director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; el director del Museu Casteller, Jordi Beltran, i representants de la Coordinadora de Castells de Catalunya, L'alcaldessa d’Algemesí, el director del Museu de la Festa, així com representants de multitud d’Ajuntaments entre els quals es trobava Jordi Estellés Carrasco regidor de Cultura y Patrimoni Històric-artístic de Xàtiva, al que agraïm la seua participació. (demane disculpes per les omisions al nomenar carrecs, que no son en ningún cas intencionades. Ho sentim no disposem d'un llistat)







La presentació de l'acte va estar a càrrec de la Comissió gestora que va fer un gran treball en l’organització de l'esdeveniment. Com no, va haver-hi molts discursos motivadors per parts dels presentadors i la presidenta de la comissió, del director del museu que va destacar per la seua brevetat, el discurs de l’Alcaldessa d’Algemesí i com no el discurs sense papers que ens va dedicar el Conseller Marzà.
Tot açò amb la presentació de cadascuna de les 21 colles firmants que van ser presentades una a una mentre presentaven un pilaret de dos amb la seua indumentària. Tota una explosió dels vistosos colors de les vestimentes muixerangueres. Tots els assistents estàvem en peu de l'emoció per vorer la desfilada. A cada pilaret que creuava el pati del Museu, el president de la seua colla s'alçava per dirigir-se a signar l'adhesió de la seua colla a la federació.
Com no podia ser de cap altra forma la nostra muixeranga també estarà present a l'acte amb dues persones per a formar el nostre propi pilar de dos que ens represente a l’acte protocol·lari i el nostre president signant l'adhesió de la nostra colla a la federació.







No podia finalitzar l'acte sense poder gaudir d’un grup de dolçainers tocant la muixeranga que ens acompanya a totes les actuacions.

Podríem resumir que va ser un acte molt emotiu, una posada en escena en la qual la federació entra a la vida pública per la porta gran. Un acte en què no va faltar res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor