dissabte, 17 de febrer del 2018

ACTUACIÓ A VALÈNCIA, A LA PLAÇA DE LA VERGE A LA CONCENTRACIÓ L'EDUCACIÓ ENS DIGNIFICA 17/02/18

Aquest dissabte 17 de febrer de 2017 ,a la plaça de València, l'Escola Valenciana, ha aconseguit reunir una multitud de persones. L'objectiu de la plataforma era reivindicar el paper dels docents i el valencià al sistema educatiu. Amb el lema "l'educació ens dignifica" s'han desenvolupat una sèrie d'actes entre els quals destaquen la participació de muixerangues, gegants i cabuts, una batucada i dolçainers i tabals. També, tal com estava previst al cartell de l'organització s'han realitzat les actuacions musicals de Dani Miquel i La Fúmiga, amb la presentació de la periodista Amàlia Garrigós i el director artístic Francesc Burgos 'El Triangulista'.

Les muixerangues han donat una nota de color i una vistositat al espectacle amb la realització de les seues figures. Finalment han participat al menys La Jove Muixeranga de València, la Muixeranga de la Safor, La Penyeta Blanca de Cocentaina, Muixeranga la Marina Alta, El ball dels locos de l'Olleria, La muixeranga d'Alacant, La muixeranga de la Plana, La torrentina i com no, la Muixeranga de Xàtiva, la Socarrà.






La muixeranga de Xàtiva, tenia prevista la realització de quatre figures:
1. Un remat d'alta de cinc net





2. Un castell.

3. Una palmera

4. Un pilar de comiat.

Hem pogut gaudir d'una gran vesprada lúdica, reivindicativa en el que volíem donar suport al col·lectiu educatiu en aquests moments complicats.

Enllaços a les millors fotografies del nostre facebook:



Enllaços a galeries de fotos a la premsa valenciana:

http://www.levante-emv.com/multimedia/fotos/comunitat-valenciana/2018-02-17-117439-concentracion-escola-valenciana-valencia.html
https://www.diarilaveu.com/noticia/79897/escola-valenciana-milers-persones-valencia




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Raspberry Candy Cane Multicursor